În prezența Sa

Însuşi Duhul adevereşte împreună cu duhul nostru că suntem copii ai lui Dumnezeu. Romani 8:16

Avusesem o săptămână foarte stresantă şi aveam nevoie să simt dragostea lui Isus în inima mea. Îmi doream să fac un popas pe cale şi să fiu încurajată de El. Am început să mă rog stând în tăcere pe scaunul meu preferat, cu Biblia deschisă. Voiam să-L simt aproape.

Am închis ochii şi m-am rugat: „Doamne, Te rog, dă-mi mângâiere şi linişteşte-mi sufletul!”

În clipa următoare, pacea lui Isus mi-a umplut inima. O, câtă iubire şi mângâiere am simţit! Exact ce aveam nevoie! El mi-a reamintit că este cu mine mereu şi m-am bucurat de căldura prezenţei Sale.

M-am simţit atât de minunat şi, cu toate că a durat puţin, a fost un moment extrem de semnificativ pentru mine şi mi-l voi aminti toată viaţa.

Ce binecuvântare, să primesc mângâierea de care aveam nevoie de la Domnul! Am deschis ochii şi m-am minunat de această experienţă. M-am simţit atât de iubită şi de ocrotită de Domnul meu!

Îţi împărtăşesc această experienţă pentru slava lui Dumnezeu, pentru ca fiicele Sale să ştie că El este alături de ele indiferent de situaţia în care se găsesc. El poate face pentru tine ce a făcut şi pentru mine.

Îţi mulţumesc, Isus, pentru braţele Tale, care îmi oferă mângâiere. Mă simt atât de binecuvântată şi de specială datorită prezenţei Tale în viaţa mea! Aştept cu dor ziua în care voi fi cu Tine pentru veşnicie. Isus, Tu eşti cu adevărat Hristosul căruia Îi pasă. Cu dragoste, Dianne.

Dianne Murphy

Carolyn Sutton
Carolyn Sutton
O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video