Jos cu pânza de păianjen

Dumnezeu nu ține seama de vremurile de neștiință și poruncește acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască. Faptele apostolilor 17:30
Ce ați învățat ce ați primit și auzit de la mine și ce ați văzut în mine, faceți. Și Dumnezeul păcii va fi cu voi. Filipeni 4:9

Eu și soțul meu eram căsătoriți de aproape cinci ani când ne-am permis să ne luăm prima casă. Și repede am observat câteva lucruri din casă care ne solicitau atenția. Banii erau puțini, așa că primii ani ne-am concentrat pe înlocuirea sistemului de încălzire și a geamurilor și am făcut alte reparații de bază. Într-un sfârșit, am ajuns în punctul în care să ne permitem să ne redecorăm complet dormitorul. Ca parte din noul design, am înlocuit iluminatul dintr-un singur punct vizibil cu iluminatul din șase surse ascunse de lumină.

După câteva luni, am observat ceva ciudat cu luminile noastre. Dintr-un anume motiv, una dintre ele se stingea, apoi se aprindea din nou. După o vreme, o alta a început să facă la fel – clipeau ca luminile de sărbători. Procesul a continuat câteva luni, așa că am ajuns ca, în majoritatea serilor, să nu avem aprinse decât două sau trei becuri.

Soțul meu a sunat un electrician, care a diagnosticat problema la nivelul transformatorului. În câteva zile, electricianul a revenit cu piesele și le-a pus la locul lor. Ce diferență! Era o bucurie să văd bine în timp ce calc sau cos. În același timp, am observat și praful, și pânzele de păianjen, pe care reușisem să le trec cu vederea când lumina nu funcționa cum trebuie, și repede am trecut la treabă să fac curat în locurile în care acestea se strânseseră.

Când Hristos vine în inima noastră, e mare bucurie. Dar, pe măsură ce aflăm mai multe despre Creatorul nostru și cine dorește El să fim, ne dăm seama că există multă mizerie și mult praf în viața noastră, care trebuie dat la o parte. Înainte să intrăm în lumina lui Dumnezeu, adică atâta timp cât eram neștiutoare cu privire la aceste greșeli, Dumnezeu nu ne consideră responsabile. Dar acum, că știm adevărul, suntem constrânse să scăpăm de orice ne împiedică să avem o relație mai strânsă cu Hristos.

Rugăciunea mea este să fim mai puțin critice cu cei din comunitatea noastră care nu cunosc adevărul. În schimb, haideți să îl rugăm pe Dumnezeu să îndepărteze pânzele de păianjen din viața noastră, în timp ce încercăm să umblăm în lumina Sa.

Avery Davis

Ardis Carolyn
Ardis Carolyn
E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor