Dumnezeu aude

Însă Domnul a stat lângă mine și m-a întărit. 2 Timotei 4:17

Sunt obosită. Am un copil de trei ani şi un nou-născut. Cum am ajuns aici? Mi-am promis că aşa ceva nu se va întâmpla. Mi-am promis faptul că acel cuvânt cu litera D nu va face parte niciodată din vocabularul meu. Totuşi, iată-mă aici, în toiul nopţii, cu o nou-născută al cărei ţipăt poate rivaliza cu freza dentistului, fie că o ţin în braţe, fie că nu, şi cu un copil de trei ani care a mâncat puţin cam multe dulciuri.

Doamne, nu vreau să divorţez. Îmi ador copiii, dar nu vreau să am grijă de ei ca părinte singur. Îţi pasă? Mă auzi? Te rog. Dacă mă auzi, putem pur şi simplu să adormim cu toţii în acest fotoliu? Nu am nicio şansă la concediu medical. Acesta este un lux de care nu au parte mamele singure ca mine.” Şi acesta e ultimul lucru pe care mi l-am mai amintit când am auzit alarma de dimineaţă în dormitorul meu. Dumnezeu ne oferise un somn dulce la toţi trei, iar eu eram recunoscătoare, în timp ce mă agitam să împachetez pungi sigilate cu lapte praf, haine de rezervă şi scutece, a sunat telefonul. Era tatăl copiilor, soţul meu posac. Era împreună cu noua lui iubită şi era furios pe mine. Nu-mi amintesc ce făcusem sau de ce era atât de furios. Eram foarte obosită. Doar am ascultat. Iar lacrimile au început să curgă. Era acel plâns obosit, urâcios, stors dintr-un suflet zdrenţuit. Ştii care, acela când eşti pur şi simplu la pământ. Terminată psihic de toate. Nu mai ai nicio putere să lupţi. Când şi-a terminat trăncăneala, am spus: „Îmi pare rău că aşa consideri” şi am închis telefonul.

„Doamne, trebuie să mă ajuţi! Nu pot face aşa ceva! Doare prea tare! Doamne! Ajută-mă!” în timp ce cuvintele îmi ieşeau pe gură, m-am uitat în sus şi am văzut în dreapta unul dintre acele celebre şi contestate panouri publicitare cu mesaje despre Dumnezeu. „Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! Semnat: Dumnezeu!”

Cel mai frumos semn pe care l-am văzut vreodată. Dacă nu aş fi fost la volan, aş fi căzut în genunchi în timp ce Dumnezeu Se apleca şi mă cuprindea în braţe, spunându-mi că mă iubeşte.

Doamne, Îţi mulţumesc că ne răspunzi atunci când avem nevoie de Tine, că Te vei folosi de orice mijloc, în orice moment, pentru a ne arăta că ne iubeşti şi că ne adori!

Michelle Yeager

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor