Încrede-te în El întotdeauna!

Domnul este bun; El este un loc de scăpare în ziua necazului şi cunoaşte pe cei ce se încred în El. Naum 1:7

Fiica noastră a cântărit 5 kilograme şi a avut 56 de centimetri la naştere; era întruchiparea sănătăţii, până când a avut loc un eveniment neaşteptat. La opt luni a început să vomite. Doctorul de la camera de gardă a spus că avea un virus la stomac şi ne-a trimis acasă. Dar, pe când celebram începutul unui nou an, mulţumindu-I lui Dumnezeu pentru binecuvântările Sale, ne-am dat seama că ziua de Anul Nou nu va fi atât de distractivă. Chelsey era bolnavă. A continuat să vomite. Bebeluşul nostru sănătos începea încet să se stingă. S-a oprit din râsete şi nu se mai mişca, iar noi am ştiut că aveam probleme. În prima zi din an, medicul pediatru ne-a trimis la spitalul de copii pentru analize. Când am ajuns la camera de gardă de acolo, am găsit personalul aşteptându-ne. Doctorul făcuse aranjamentele cu cel mai bun radiolog şi chirurg din spital. Bebeluşul nostru a fost dus rapid la Secţia de radiologie. Unsprezece litri de apă au fost pompaţi în corpul ei micuţ, care se stingea. Nu s-a mişcat şi nici nu a clipit.

Îmi amintesc cum stăteam cu soţul meu, uitându-ne la ea, în timp ce lacrimile ni se prelingeau pe obraji. Tot ce puteam spune era: „Doamne, ne-ai oferit-o ca dar. Totuşi, ea este a Ta. Avem încredere în Tine. Dacă trebuie să o laşi să doarmă, voia Ta să se împlinească, dar vei avea de depus multă muncă cu mine. Dacă decizi să o laşi să trăiască, ajută-ne să facem din ea un instrument în mâinile Tale. Îţi mulţumesc, Tată!”

Imediat ce am terminat rugăciunea, doctorul ne-a spus că sunt nevoiţi să intervină chirurgical pentru a vedea ce poate fi făcut. Chiar dacă primeam veşti destul de des, acela a fost cel mai lung timp de aşteptare pe care l-am traversat vreodată. Lumea noastră se întorsese cu susul în jos. Singura noastră speranţă era să avem încredere în El. Trei ore mai târziu, rugăciunile noastre au fost ascultate. Doctorul a venit şi ne-a spus că operaţia a avut succes.

Cât de minunat este să ne încredem în Isus! Atunci când ne predăm cu totul Lui, pacea pe care El o oferă în mijlocul furtunii este dincolo de ceea ce poate fi înţeles. Indiferent de situaţiile în care te afli în acest moment, consacră-te Domnului în rugăciune şi încrede-te în El!

Doamne, Îţi mulţumesc că eşti refugiul meu în furtună! Îţi mulţumesc pentru dragostea, grija şi protecţia Ta! Ajută-ne să privim întotdeauna la Tine şi să avem încredere în Tine, indiferent de deznodământ!

Z. Kathy Cameron

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video