LASĂ-TE PURTAT DE ÎNGERI!

În ziua aceea, Domnul va ocroti pe locuitorii Ierusalimului, așa că cel mai slab dintre ei va fi în ziua aceea ca David, și casa lui David va fi ca Dumnezeu, ca Îngerul Domnului înaintea lor.
Zaharia 12:8

„Sufeream de reumatism în partea dreaptă și nu puteam să mă odihnesc din cauza durerilor. Mă întorceam de pe o parte pe cealaltă, încercând să scap de durere. Aveam o durere de inimă care nu prevestea nimic bun pentru mine. În cele din urmă, am adormit.

Pe la nouă și jumătate, am încercat să mă întorc și, pe când făceam acest lucru, am devenit conștientă că nu mai aveam deloc dureri. Pe când mă întorceam de pe o parte pe alta și îmi mișcam mâinile, am simțit o lejeritate extraordinară și o ușurință pe care nu le pot descrie. Camera era plină de o lumină, dintre cele mai frumoase și plăcute, o lumină ca de azur, și se părea că mă aflu în brațele ființelor cerești.

Am avut parte de această lumină deosebită și în trecut, în vremuri de binecuvântare specială, însă de data aceasta era mai distinctă, mai impresionantă, și am simțit o pace atât de deosebită, atât de deplină și de îmbelșugată, pe care niciun fel de cuvinte nu o pot reda. M-am ridicat în poziție șezândă și am văzut că eram înconjurată de un nor strălucitor, alb ca zăpada, care pe margini avea nuanțe de roz. Cea mai duioasă și dulce muzică umplea văzduhul și eu am recunoscut acea muzică drept cântul îngerilor. Atunci un glas mi-a spus: «Nu te teme; Eu sunt Mântuitorul tău. Îngerii sfinți sunt peste tot în jurul tău.» (AÎ)

Provocare: Gândește-te la cineva care trece printr-o suferință fizică, roagă-te în mod special pentru acea persoană astăzi, apoi sun-o sau fă-i o vizită, lăsându-L pe Duhul Sfânt să te îndrume ce să spui.

Un an de rugăciune și actiune
Un an de rugăciune și actiune
Vei trăi cu adevărat fericirea exprimată în cuvintele pe care le găsești în devoțional abia atunci când vei înțelege cu adevărat textul: „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6:33). Și, doar înțelegând iubirea nemăsurată ascunsă în cuvintele acestui îndemn, vei putea simți cu adevărat dorința acută de a practica, de a îngloba în viața ta, îndemnurile devoționalului. Fiecare devoțional este un restart pentru fiecare zi - „trăiește fiecare zi, nu aștepta o zi ca să trăiești”. Caută să-ți amintești pe parcursul zilei ceea ce citești dimineața, păstrând astfel neîncetat legătura cu Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor