UN AN DE RUGĂCIUNE ȘI ACȚIUNE!

A treia oară i-a zis Isus: „Simone, fiul lui Iona, Mă iubești?” Petru s-a întristat că-i zisese a treia oară: „Mă iubești?” Și I-a răspuns: „Doamne, Tu toate le știi, știi că Te iubesc.” Isus i-a zis: „Paște oile Mele!”
Ioan 21:17

Drag explorator, te invit să începi acest an încredințându-te Celui care te poate asigura că este alături de tine ca să poți explora viața din plin, răspunzând la întrebarea lui Isus pentru tine: „Mă iubești?”

Isus te responsabilizează în acest nou an și îți spune că are nevoie de colaborarea ta: „Paște oile Mele!”

Având o legătură strânsă cu El, poți acționa luând parte la extraordinara lucrare pe care ți-a încredințat-o, de a ajuta și alți oameni să-L cunoască.

Așadar, Isus te întreabă: (pune numele tău aici) ….., Mă iubești?

Anul 2023 va fi „un an de rugăciune și acțiune” pentru toți exploratorii. În fiecare zi, la ora 19:00, să înălțăm o RUGĂCIUNE pentru ca El să ne arate cum să fim în ACȚIUNE. Atunci când iubești pe cineva, faci tot ce poți pentru el. Iubește-L și acționează.

Provocare: Ia chiar acum o agendă (vei avea nevoie de ea pe tot parcursul anului) în care să scrii răspunsul tău la întrebarea lui Isus.

Emima Bucur

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor