Super eroii

Ea va naște un Fiu, și-i vei pune numele Isus, pentru că El va mântui pe poporul Lui de păcatele sale. Matei 1:21

Peste tot vedem și auzim despre super eroi. Există mulți salvatori și eroi. Dar spre deosebire de toți salvatorii din lume sau din filme, doar Salvatorul Isus Hristos poate salva din păcat. Orice alt viteaz din univers ne poate scăpa din mici încurcături, sau din situații neplăcute însă doar pentru un timp foarte scurt și parțial. Nu există niciun salvator care la rândul lui să nu aibă nevoie de ajutor din partea altcuiva.

Singurul care poate prin forță și merite proprii să aducă salvare este Dumnezeu. Fiul lui Dumnezeu a decis să facă totul pentru a salva oamenii din lumea pierdută. De multe ori oamenii se înșeală crezând că  ei, prin forțe proprii se pot elibera din păcat și pot scăpa de moarte. Te întreb: tu ai această impresie că te poți elibera prin eforturi proprii? Te lupți pe cont propriu cu slăbiciunile și cu păcatul din viața ta? Să știi că doar prin ajutorul Mântuitorului și doar împreună cu El poți fi salvat; el este singurul Mântuitor, nu există altul. Astăzi roagă-L să fie Salvatorul tău!

Daniel Chirileanu

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video