Lasă-L să intre

Cât despre ziua aceea, sau ceasul acela, nu știe nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl. Marcu 13:32

Ți-ar plăcea să știi viitorul? Cum s-ar schimba viața ta dacă ai ști câți ani ai de trăit? Într-o privință, totul ar deveni mult mai simplu. Adică, nu te-ar mai surprinde nimic! Dar cu ce te-ar ajuta? Ei bine, cu nimic! De multe ori m-am gândit că ar fi așa de bine să știu mai dinainte ce urmează să se întâmple! Să nu mai aștept cu nerăbdare nota la teză sau rezultatul la admitere. Când am dat testul de intrare la master am avut de așteptat mai mult de două săptămâni pentru a primi rezultatul. Eram într-o continuă tensiune, zi de zi. Când a venit ziua mult așteptată nici măcar nu am avut curajul să verific personal. A verificat soția mea, Estera, în locul meu.

Știi ce ai pierde dacă ai cunoaște viitorul? Ai pierde prezentul! Dacă ai putea vedea sfârșitul nu ai mai avea motivația să faci ceva mai bun cu viața ta astăzi! Știm însă cu certitudine că Isus a promis că va veni. Nu știu ziua și ora din viitor, dar știu că El vrea să dezamorseze tensiunea așteptării. Cum? Vrea să vină azi în viața ta, chiar acum! Lasă-l să intre!

Adrian Dorgo, Coordonator Exploratori Conferința Transilvania de Nord

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor