Știința revenirii

Cât despre ziua aceea, sau ceasul acela, nu știe nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl. Marcu 13:32

Oamenii de știință lucrează de zor la invenții ce pot aduce confort în viața umană, dar și la altele ce pot salva viața când apare un pericol. La nivel mondial, s-au investit sume colosale pentru descoperirea unor aparate ce ar putea avertiza cu suficient timp înainte, apariția unui cutremur major. Dar cel mai bun timp reușit de astfel de invenții este de 15 secunde, mult prea puțin pentru a face ceva. Așa că oricât ar încerca cineva să prevadă, nimeni nu poate să știe cu exactitate, când va avea loc o mișcare masivă în interiorul pământului.

La fel stau lucrurile și în ce privește revenirea lui Isus: caută oamenii să cunoască exact data, ziua (pentru a aduce un plus de confort așteptătorilor), dar e clar că putem anticipa doar că va veni curând, fără să știm sigur când. Așa cum cei mai înțelepți oameni, fac pregătiri, antrenamente, simulări pentru întâmpinarea unui cutremur, tot astfel, adevărații exploratori se pregătesc pentru întâlnirea cu Isus, chiar dacă nu știu sigur când va avea loc. Tu ești gata?

Felix Mușat, Director Tineret, Conferința Muntenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video