Refill

Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine dela voi; ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni. Efeseni 2:8-9

Cum ar fi dacă în fiecare lună, în ultima zi a lunii ai primi un cadou. Și asta pentru un an întreg! Sună mai bine decât să primești toate cadourile o singură dată, de ziua ta, nu?! Exact asta mi s-a întâmplat mie. Într-o zi din vara anului 2001 a venit la mine colegul meu Robert și mi-a spus că sunt afară două persoane care vor să-mi vorbească. Am ieșit curios să văd despre ce este vorba. În prag stăteau un bărbat și o femeie pe care nu-i mai văzusem niciodată care mi-au spus că sunt dispuși să-mi plătească taxele de studii pentru anul care urma. Nu știam ce să cred pentru că plata studiilor era cea mai mare frământare a mea din acele zile, frământare de care știa doar Dumnezeu! Ceea ce a urmat m-a convins de faptul că Dumnezeu era în spatele acestei ”întâmplări”. Pe tot parcursul următorului an, în ultima zi a fiecărei luni, fără excepție, am primit banii pentru următoare lună. Într-un anumit fel, acest lucru ni se întâmplă tuturor și nu doar odată pe lună. 

În fiecare dimineață primim din partea lui Dumnezeu resursele Harului Său pentru o nouă zi, așa cum este și ziua de azi. Bucură-te de Harul Domnului în această zi!

Dorin Cristea, director de tineret, Conferința Moldova

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video