Acolo unde este Isus

Să nu vi se tulbure inima. Aveți credință în Dumnezeu, și aveți credință în Mine. În casa Tatălui Meu sunt multe locașuri. Dacă n-ar fi așa, v-aș fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Și după ce Mă voi duce și vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce și vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiți și voi. Ioan 14:1-3

Un doctor creștin a mers să viziteze un bolnav. Starea bolnavului era foarte gravă și era clar și pentru el și pentru doctor că în curând viața lui se va încheia repede. Speriat de această perspectivă, bolnavul l-a întrebat pe doctor: „Domnule doctor, ce credeți, o fi bine acolo, în cer?” Doctorul căzu pe gânduri: cum să răspunzi la o asemenea întrebare?

Tocmai atunci un zgomot salvator se auzi la ușă și doctorul, luminat, îi răspunse bolnavului: „Auzi, afară este câinele meu. El a zgâriat ușa pentru că ar vrea să vină aici. Nu a fost niciodată în casa ta. El nu știe ce este aici. Dar știe că eu sunt aici și dacă eu sunt aici, atunci este bine și pentru el să fie aici! Eu nu știu cum este în cer. Dar știu că Isus este acolo. Și dacă Isus este acolo, atunci este bine și pentru noi să fim acolo!” 

Isus ne-a făgăduit că va pregăti un loc și ne va duce acolo. Nu știm cum este acolo, dar știm că El va fi acolo. Și atunci merită să fim și noi acolo.

Adi Ţucmeanu, pastor, Turnu Măgurele

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video