Locul tău

Să nu vi se tulbure inima. Aveți credință în Dumnezeu, și aveți credință în Mine. În casa Tatălui Meu sunt multe locașuri. Dacă n-ar fi așa, v-aș fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Și după ce Mă voi duce și vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce și vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiți și voi. Ioan 14:1-3

Ai participat vreodată la un concert? Ți-ai dorit să fii aproape de cei care cântă, să-i auzi, să-i poți vedea și să fii conectat la ei cât mai direct? Cum te-ai simțit când ai ajuns și toate locurile erau ocupate? Dar atunci când cineva a mers mai înainte și ți-a rezervat loc? Nu-i așa că ai simțit liniște și siguranță?

Din nefericire în lumea noastră, atunci când cineva primește un loc, în mod aproape sigur altcineva nu mai poate primi. Pe pământ pentru ca cineva să câștige, altcineva trebuie să piardă; pentru ca tu să ai un loc, altcineva trebuie să stea în picioare sau afară.

Dar, din fericire,  în lumea lui Dumnezeu lucrurile sunt total diferite; El poate pregăti și rezerva un loc fiecăruia. Promisiunea Lui este una foarte sigură, fiindcă El este singurul care poate crea locuri, nu este nevoit să dea afară pe cineva. Așadar, de ce să nu primim acest cadou special?

Daniel Chirileanu

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video