Ploaie de mulțumiri

Nu vă îngrijorați de nimic; ci în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus. Filipeni 4:6-7

Grea provocare, nu-i așa?  Cum să nu te îngrijorezi de nimic? Eram atât de stresat așteptând perioada tezelor… După ce am crescut mi-am dat seama că sigurul lucru pe care adulții îl au în plus față de copii este îngrijorarea! Da, crește odată cu vârsta.

Era o zi foarte călduroasă de Sabat. Trecuseră multe săptămâni în care nu apăruse pe cer nici urmă de nor. Pământul era crăpat de lipsa apei, iar recolta de pe câmp aproape compromisă. Era nevoie urgent de ploaie! În biserică…o grămadă de oameni îngrijorați! Dar în acea Sâmbătă am fost martor la ceva extraordinar. Pastorul N. era în vizită la Ocnița și a văzut îngrijorarea oamenilor. Cu o siguranță ieșită din comun L-a rugat pe Dumnezeu să dea ploaie. Dragul meu, foarte rar am mai văzut o ploaie așa generoasă! În câteva clipe cerul s-a întunecat, picurii mari au început să cadă, iar ogoarele oamenilor au primit mult așteptata hrană. 

Știu că pare greu să crezi, dar nu ai nimic de pierdut! Indiferent prin ce treci, mulțumește-i astăzi lui Dumnezeu că e lângă tine!

Adrian Dorgo, Coordonator Exploratori, Conferința Transilvania de Nord

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video