Cea mai mare provocare

Apoi le-a zis: “Duceți-vă în toată lumea, și propovăduiți Evanghelia la orice făptură. Marcu 16:15

Mesaj: Fii o evanghelie vie!

Cum ți se pare provocarea din textul de astăzi? Unii creștini, atunci când aud că trebuie să vestească Evanghelia, nu știu cum să înceapă. Tu ce simți atunci când ești provocat să faci misiune?

Nu poți să Îl prezinți altora pe Isus decât dacă L-ai întâlnit în viața ta. Așadar, acesta este primul pas. Și de aici totul este natural. Prin felul tău de a fi se va putea vedea că ești altfel decât ceilalți. “Avându-L pe Isus în inima ta, Îl vei reflecta zilnic în mod natural. Cei apropiați îți vor putea observa caracterul frumos și astfel vor deveni interesați de secretul tău. E important să fi tu însuți în viața transformată de acum de Isus Hristos. Practic, nu trebuie să facem altceva decât să strălucim cu lumina lui Isus în timp de interacționăm cu prietenii, familia, vecinii, rudele și colegii. Pur și simplu să fim noi înșine. Asta-i tot.” (Alejandro Bullon – A-l mărturisi pe Isus este totul)

Natanael Jigău, pastor, Conferința Banat

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video