Poți fi un evanghelist!

Apoi le-a zis: “Duceți-vă în toată lumea, și propovăduiți Evanghelia la orice făptură. Marcu 16:15

…toată lumea poate fi foarte departe dar și foarte aproape. Toată lumea poate fi o misiune într-o țară îndepărtată sau toată lumea poate fi și este cercul în care tu trăiești, în care tu ești integrat.  De multe ori un zâmbet sau un cuvânt frumos poate schimba inimi sau poate face mai mult decât 10 predici. Dumnezeu ne-a trimis pe toți, mari și mici să vorbim despre Salvatorul nostru.

Cu puțin timp în urmă, într-un magazin, l-am salutat la plecare pe un prieten cu simplele cuvinte: „Domnul să fie cu tine.” O tânără din magazin ne-a întrebat: – Sunteți pocăiți?

Cuvântul spune: „…după roadele lor îi veți cunoaște.” După „vorbele lor” așa cum și Petru a fost cunoscut. Nu uita: zâmbetul, vorba, calmul, atitudinea ta contează enorm. Dacă vei avea aceste calități vei putea fi un evanghelist.

Sebi Naciu, Instructor Exploratori Frata, Cluj

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video