În jurul mesi

Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. Apocalipsa 3:20

Seara este momentul cel mai frumos din casă. Toți se adună în jurul mesei și se bucură de clipe de părtășie, de ocazia de a povesti fiecare experiența zilei. Tatăl este acasă, petrece timp cu copiii la un joc, o poveste, un exercițiu mai greu la matematică… Mama pregătește ca de obicei o masă îmbietoare!

E seară și toți sunt acasă!

Un astfel de moment alege Isus să petreacă cu tine. Un moment de seară! O cină! Pe lângă timpul minunat petrecut la masă, este momentul părtășiei. Isus bate la ușă iar tu alegi dacă Îi deschizi sau nu. Chiar dacă programul din această seară este plin, totuși nu ești curios să Îi asculți povestea?  El nu vine ca să te mustre, să îți arate câte porunci sunt și câte din ele cunoști. Vrea doar să cineze cu tine. Să stați de vorbă. Să te asculte. El ți-a dat nenumărate învățături, acum vrea doar să fie cu tine. El cu tine și tu cu El. În seara asta poate tu vorbești mai mult. Cine știe câtă bucurie îți poate aduce vizita Lui.

Îți doresc să petreci o seară de neuitat!

Alina Mogheri, Sibiu

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video