O vorbă bună

Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos! 1 Timotei 2:5

„Nu ştiu dacă ai avut nevoie vreodată de cineva care să pună o vorbă bună pentru tine. Mie mi s-a întâmplat lucrul acesta. Când eram la liceu, am căutat să împlinesc ceea ce spune Dumnezeu în porunca a patra. În consecinţă, am avut probleme serioase cu un profesor care preda o materie pe care o aveam doar sâmbăta. Atunci, în afară de rugăciune, am căutat un intermediar, un mediator care să pună o vorbă bună pentru mine în faţa acelui profesor. Din fericire am găsit doi profesori care au mijlocit pentru mine şi astfel s-a deschis o portiţă pentru ca problema să fie rezolvată. Apoi a trebui să merg chiar eu pentru a-mi apăra cauza. Fără ajutorul lui Dumnezeu şi fără vorba bună pusă de colegii profesorului care îmi făcea greutăţi, nu cred că aş fi putut să rezolv nimic.

În ceea ce-L priveşte pe Dumnezeu, nu se poate vorbi despre faptul că El nu ar vrea să comunice cu noi sau că ne evită. De ce este nevoie de mijlocirea Domnului Isus? Din simplul motiv că Mântuitorul a fost ca noi, a trăit printre noi, a suferit pe pământul acesta. El S-a făcut asemenea oamenilor şi a murit pentru ca oamenii să poată beneficia de viaţa veşnică. Apelează şi tu, zilnic, la serviciile Marelui Mijlocitor!”

Viorel Dascălu, pastor Conferința Moldova

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video