Poți să ierți?

Dimpotrivă, fiți buni unii cu alții, miloși, și iertați-vă unul pe altul, cum v-a iertat și Dumnezeu pe voi în Hristos. Efeseni 4:32

Una dintre îndatoririle creștinului este aceea de a urma exemplul Domnului Isus, de a-i iubi și de a-i ierta pe oameni, în ciuda defectelor lor. El i-a iubit pe oameni chiar dacă aveau multe slăbiciuni și făceau multe greșeli. El a iubit și a iertat chiar când a fost trădat, umilit.

Noi suntem chemați să fim ca El. Și vom reuși aceasta numai dacă Îi permitem să lucreze în viața noastră și dacă ne predăm Lui. Este destul de ușor să-i iubești și să te înțelegi bine cu oameni agreabili și buni. Mulți pot să facă aceasta. Însă avem nevoie de Dumnezeu și de o relație permanentă cu El pentru a învăța cum să-i  iertăm pe cei ce ne-au greșit.

Cât de mult poți să ierți? Ce poți face ca să ierți și să iubești mai mult? Cum s-ar purta  Domnul Isus cu cei ce au greșit?

Vlad Sas – masterghid

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video