Mai întâi de toate

Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33

Poate te gândești că ar fi bine să fii lăsat în pace. În fiecare zi, cei cu funcții importante ca: profesor, pastor și… părinte îți bruiază liniștea cu speech-uri moraliste. Te saturi să auzi aceleași repetiții. Știu. Am trecut și eu pe unde treci tu acuma. Nu te judec prietene. Ai dreptul să îți plângi neputința și să ceri liniștea. 

În orice zi, indiferent de ce vei face, vor exista mereu două categori de acte: cele pe care le vei face înainte de toate și restul. Adică, unele lucruri au întâietate și altele nu. Ei bine, Dumnezeu nu e ultimul și nici nu trebuie să-l pui ultimul. Nu știu cu ce te confrunți astăzi. Nu știu care vor fi provocările tale. Însă un lucru este cert: gândește-te mai întâi la Dumnezeu și când îți este greu: CAUTĂ-L. Foarte simplu, roagă-te și vei primi răspunsul.

Doru Parascineț, Director Tineret Conferința Transilvania de Nord

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video