Lasă-L să treacă prin tine

Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! Psalmi 119:11

Un om s-a dus la un predicator și i s-a plâns că nu a beneficiat cu nimic în urma citirii Bibliei, cu toate că trecuse prin ea de câteva ori din cap până la coadă. Ce să-i spui unui om cu o problemă așa de grea? Ceva în mod clar nu mergea cum ar fi trebuit. Atunci, predicatorul Gipsy Smith i-a dat o rețetă cu succes garantat. „Lasă Scriptura să treacă prin tine o singură dată și apoi lucrurile se vor schimba.”

Biblia nu e o carte cu povești interesante sau plictisitoare pe alocuri. Nu e nici o carte care să îți aducă noroc dacă o citești. E mult mai mult decât atât. E singura carte vie care te schimbă! Unul din primele versete memorate în copilărie este versetul de azi. Scurt dar consistent! Am înțeles atunci că trebuie să strâng (colecționez) fără oboseală toate cuvintele lui Dumnezeu. Iar apoi, să strâng cu putere Cuvântul format în inima mea și să nu îi mai dau drumul.

Strânge-te de Dumnezeu și de Cuvântul Lui și vei fi puternic!

Adrian Dorgo, Coordonator Exploratori, Conferința Transilvania de Nord

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video