Făgăduințe colorate

Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! Psalmi 119:11

Îmi place să citesc din Psalmi, mai ales seara, în acele momente când Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru călăuzire, ocrotire, pentru făgăduințele și darurile Sale minunate, prin care mă copleșește. În ultima vreme, atunci când studiez din Biblie și corzile inimii mele sunt atinse de câte un verset, îl notez într-un carnețel și pe parcursul zilei mai recitesc și primesc încurajare, sprijin, fiind mulțumitoare că Dumnezeu dorește să-mi transmită prin Cuvântul Său gândul că Îi pasă de mine și mă iubește.

Acum câteva zile, am avut ocazia să experimentez din nou că și tinerilor le place să strângă Cuvântul în inimile lor. Una dintre tinerele care a fost în grupa mea de exploratori și juniori, m-a invitat s-o vizitez la liceul dintr-un alt oraș, unde a ales să studieze în următorii 4 ani. Ajungând în camera pe care o impărțea cu alte 3 fete, am observat cu uimire și bucurie că lângă patul ei, pe perete erau lipite multe bilețele colorate, cu versete biblice care nu numai că i-au creat o atmosferă plăcută acelui colțișor, dar îi ofereau tinerei, zi de zi, încurajare și posibilitatea de a-L cunoaște prin Cuvânt pe cel mai bun Prieten și de a-și pune încrederea în El.

Csete Csilla Edith, Intructor exploratori, Tr.Sud

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video