Destinul

Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! Psalmi 119:11

Cea mai crâncenă luptă dusă vreodată în univers este lupta pentru cucerirea minții tale. Tot ceea ce vedem în jurul nostru este rezultatul unui gând născut la un moment dat în mintea cuiva. Ceea ce punem în mintea noastră influențează calitatea gândurilor noastre. Iar conținutul acestor gânduri este influențat de ceea ce lăsăm să intre prin intermediul celor cinci simțuri: tactil, văz auz, gust, miros. Mintea noastră este asemenea unui hol imens pe care sunt așezate diverse tablouri, ale căror temă este dictată de ceea ce vedem, auzim, gustăm, pipăim, mirosim. Dacă pe holul acesta vom permite să fie așezate imagini diverse din viața Domnului Isus, valorile Împărăției Sale, atunci în momentele de cumpănă, de decizie ale vieții noastre vom fi inspirați de acestea.

„Semeni un GÂND, culegi o FAPTĂ. Semeni o FAPTĂ, culegi un OBICEI. Semeni un OBICEI, culegi un CARACTER. Semeni un CARACTER, culegi un DESTIN”. Totul pleacă de la un simplu gând. Meditează la Cuvântul lui Dumnezeu și lasă valorile cerului să-ți umple mintea zi de zi.

Beniamin Sisu, pastor de tineret, Craiova-centru

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video