Împrietenește-te cu Dumnezeu!

Nu vă înșelați: „Tovărășiile rele strică obiceiurile bune”. 1 Corinteni 15:33

S-a născut într-o familie mixtă, cu o mamă credincioasă care de mic l-a învățat din Biblie și l-a dus la biserică. A participat la Școala de Sabat, la programele copiilor, la grupa de exploratori. A cântat în fanfară. Astăzi, mama lui se roagă pentru ca el să se întoarcă la “faptele sale dintâi”. Ce s-a întâmplat? Prietenii pe care și i-a făcut la liceu l-au îndepărtat de Dumnezeu, de credință, de obiceiurile bune.

“Cel care caută plăcerea între cei care nu se tem de Dumnezeu se așază singur pe terenul lui Satana și invită ispitele.”(Patriarhi și Profeți, p.204)

Prietenii pe care îi ai au o influență foarte mare asupra ta. Valorile lor te vor influența mai mult decât accepți să recunoști. Ei te pot ajuta să te îndrepți spre culme sau spre abis! Alege-i cu înțelepciune și fă din Dumnezeu cel mai bun prieten al tău!

Ramona Andras – masterghid

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor