Cu Isus prin fluviu

Nu ți-am dat Eu oare porunca aceasta: “Întărește-te și îmbărbătează-te? Nu te înspăimânta și nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face.” Iosua 1:9

In timpul celui de al doilea război mondial, japonezii înaintau din ce în ce mai mult spre Sud, erau de neoprit. Lângă Fluviul Galben, o femeie frântă de oboseala drumului lung se ruga fierbinte lui Dumnezeu să o ajute să treacă cei aproximativ o sută de copii fluviul. Era în impas. Au ajuns prea târziu. Nu mai erau mijloace cu care să îl poată trece. Nu avea ce altceva să facă așa că a adunat toți copiii și au început să cânte. Era sigură că cântatul îi va salva. Și așa a și fost. Între trestiile fluviului se ascundea ultimul soldat al armatei chineze care aștepta să poată trece pe partea cealaltă a malului. În timp ce se plimba pe malul fluviului, acesta a auzit vocile copiilor care cântau. S-a îndreptat încet spre locul din care se auzea muzica. Când a ajuns acolo, a rămas mut de uimire. Într-unul din golfulețele fluviului, zeci de copii cântau pentru Dumnezeu. 

Gladys a avut dreptate. Au fost salvați cu toții in ziua aceea pentru că ea și-a încredințat tot ce avea în Mâna Domnului, s-a încrezut în El, și a fost salvată ea și toți copiii care erau cu ea.

 De multe ori trecem și noi prin situații asemănătoare. Poate că urmează un test, un examen, un interviu sau orice altceva și ești îngrozit, amintește-ți mereu că orice ar fi, Dumnezeu e acolo cu tine.

Petruta Suciu, Intructor exploratori, Tr.Sud

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video