Cu ochii pe GPS

Fiindcă plata păcatului este moartea: dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viața veșnică în Isus Hristos, Domnul nostru. Romani 6:23

Ce planuri ai pentru ziua de astăzi? Pe unde vrei să ajungi?  La ce rezultate te aștepți? 

În anul 2013 Sabine Moreau din Belgia  a condus 1.500 de kilometru  în loc de 150. Ea  a plecat la Gara de Nord din Bruxelles  pentru a-şi aștepta un prieten care urma să vină cu trenul. În ciuda faptului că a trecut prin numeroase puncte de frontieră și a văzut indicatoare în trafic scrise în mai multe limbi, femeia nu s-a mirat și nu s-a oprit, decât peste două zile, când a realizat este în Croația. Cum s-a ajuns la această situație? Sabine a declarat că nu a fost atentă, căci era cu gândul în altă parte. Mai mult decât atât  a descoperit că aparatul GPS a schimbat destinația din cauza unei erori.  

Ai grijă astăzi unde vrei să ajungi, dar și ce“GPS“ folosești! Orice eroare te poate costa timp, bani, sănătate, dar și …viața. Alege să mergi pe traseul divin pentru ca să ai parte de viața promisă de Dumnezeu!

Florin Răduţ, director de tineret, Conferinţa Oltenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video