Cineva care să mă ierte

Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9

Miriam este o fetiță simpatică de șase ani. Este o mare bucurie pentru ea când merge la bunici, după cum, tot la fel de mare este și bucuria bunicilor. Marea ei pasiune este filatelia, iar bunicii au o mulțime de timbre. Atunci când ajunge în casa lor, primul lucru pe care îl face este să meargă la sertarul cu timbre.

Într-o zi, când s-au întâlnit din nou, bunicii i-au spus: „Miriam, ai voie să iei doar patru timbre!” Bunicii au plecat în camera lor și peste câtva timp, când au revenit în camera de zi au văzut tot covorul tapetat cu zeci și zeci de timbre. Bunica, foarte supărată, a întrebat-o: „Miriam, ce ți-am spus eu?”. La remarca plină de supărare a bunicii, Miriam a răspuns pe măsură: „Bunică, am nevoie de cineva care să mă ierte!”

Da, trăim într-o lume plină de greșeli, de jigniri și de fapte rele. Avem instituții specializate care să rezolve aceste probleme, precum poliția, judecătoria, închisoarea, dar nu ne îngrijim și nu am luat în calcul și pe cineva care să ne ierte. Un astfel de oficiu a deschis Domnul Hristos prin slujba Sa de Mare Preot. El este specializat ca să ne ierte. Vrei să apelezi la El?

Benjamin Stan

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video