Și pentru mine

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică. Ioan 3:16

El a ales să se jertfească pentru mine și pentru tine, astfel încât să fim salvați. I-ai mulțumit vreodată pentru lucrul acesta? Fă-o acum!

Mai mare decât orice dragoste, este dragostea lui Dumnezeu pentru noi toți, o dragoste care întrece orice imaginație. Până nu înțelegem, acea dragoste cu care ne iubește și ne-a iubit Isus, o să citim aceste verset ca pe orice alt verset. Unul frumos, un verset pe care și copiii îl învață, însă doar atât.

Te-ai gândit vreodată la viața ta? Dar la viața altora? Te-ai întrebat vreodată dacă ai găsi o persoană care să te iubească atât de mult încât să moară pentru tine? Probabil că primul lucru care îți vine în minte sunt părinții pentru că ei ar face orice pentru copiii lor. Da, este adevărat. Însă, mai presus de părinți, de frați, poate chiar și prieteni care ar fi dispuși să moară pentru tine, este Dumnezeu.

Te-ai gândit dacă și tu la rândul tău ai fi dispus să mori pentru el? Sau mai bine zis, dragul meu prieten care citești în această dimineată aceste cuvinte, ai făcut tu ceva pentru acest Dumnezeu atât de minunat ? 

Ia-ți timp si mulțumește-i pentru ce a facut pentru tine!

Oana Man, Intructor exploratori, Tr.Sud

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor