Managerul de vise

La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu, și Cuvântul era Dumnezeu. El era la început cu Dumnezeu. Toate lucrurile au fost făcute prin El; și nimic din ce a fost făcut, n-a fost făcut fără El. În El era viața, și viața era lumina oamenilor. Ioan 1:1-4

Sunt convins că îți dorești să devii un om de succes, te visezi manager sau cel puțin director într-un departament important al unei mari companii. Îți place să crezi că vei ajunge o persoană respectată în societate și toți prietenii tăi de acum te vor privii cu apreciere și respect.

Partenerul tău de viață este cel mai frumos și de succes personaj din peisajul cunoscut ție, iar casa ta va fi una apreciată de toți.

Ce vis plăcut, oare cum îl pot aduce în viața mea? Pentru că la orice lucru contează cum începi, așa-i? Dacă vei începe bine, atunci totul va fi perfect. Și din câte înțeleg tu ești chiar la momentul potrivit, este momentul începutului, momentul în care îți creezi un drum în viață.

Care sunt acele secrete de care trebuie să ții cont pentru ca visele tale să devină realitate? Foarte mulți specialiști spun că atitudinea este totul. Dar gândește-te, un medic cu o atitudine bună dar fără studiile necesare, ar putea face greșeli fatale. 

Asta înseamnă că atitudinea potrivită însoțită de abilități pe măsură și multă muncă este calea către succes. Să fie oare de ajuns?

Mai adaug un ingredient foarte important, pentru că tu ești la început de viață, și vrei să ai succes, te rog nu uita să-l iei cu tine pe Dumnezeu. 

Astăzi, la început de zi, invită-L pe Dumnezeu să meargă cu tine. Și te rog, fă asta în fiecare zi….și îți garantez că vei atinge succesul!

Claudiu Țepuș, pastor tineret Conferința Muntenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video