Anatomia Creației

Nu știți că voi sunteți Templul lui Dumnezeu, și că Duhul lui Dumnezeu locuiește în voi? (1 Corinteni 3:16)

Știm multe lucruri despre  corpul omenesc, cum funcționează, din ce este format și așa mai departe, dar în același timp avem încă destule lucruri de învățat. Deceniile au trecut ușor de la descoperirea  ADN-ului, iar unii oameni de știință, au tras concluzia că un design inteligent, nu poate să fie decât opera unui Creator inteligent. Există atât de multă informație codată și redată cu ajutorul celor patru litere ACGT în interiorul ADN-ului. Dacă s-ar putea derula toată informația din ADN-ul corpului tău,  s-ar întinde pe o lungime de 16 miliarde de km, adică cam cât distanța de la Pământ până la Pluto și înapoi!

Acest Creator, dorește să aibă o relație inteligență, profundă cu tine astăzi și acum iar pentru aceasta ne-a dat Duhul  Sfânt. Este posibil ca și eu să uit (ca cei din Corint ) că am fost proiectat și construit ca El să locuiască în mine? 

El vrea să reflectăm caracterul lui Isus,  aceasta este chemarea fiecărui creștin. Fă-L pe Isus centrul vieții tale mereu, iar această prietenie sfântă va ține templul tău într-o stare în care Duhul va veni și va locui într-o măsură din ce în ce mai bogată.

Robert Costache, pastor de tineret, Peretu

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor