Cadoul

Căci toți au păcătuit, și sunt lipsiți de slava lui Dumnezeu. Și sunt socotiți neprihăniți, fără plată, prin harul Său, prin răscumpărarea, care este în Hristos Isus. (Romani 3:23-24)

Cu siguranță fiecăruia dintre noi i s-a promis un cadou daca va fi ascultător, dacă va avea note bune la școală sau pentru alte merite. De multe ori le-am primit și de multe ori nu, din motive lesne de înțeles.
Dumnezeu ne oferă darul sau, Harul, absolut gratuit. Singura condiție este să ne dorim să-l primim. Mai mult decât atât, el îl oferă nu numai celor cuminți, ci și celui mai păcătos dintre noi, celui dependent de țigări, alcool, jocuri de noroc si chiar celor care sunt convinși că nu merită iertare.

Cea mai frumoasă ilustrare a Harului ne-o oferă autorul Joseph Cooke:” Harul nu este nimic mai mult și nimic mai puțin decât chipul pe care îl poartă dragostea atunci când întâlnește imperfecțiunea, slăbiciunea, greșeala, păcatul”

Transformarea si rezultatele in viețile si inimile noastre nu vor întârzia să apară dacă îl lăsăm pe Dumnezeu să le perfecționeze. Iubirea lui e Darul lui fără plată pentru noi!

Angela Urda, Instructor Vișeu de Sus, Maramureș

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video