RESPECTĂ MARCAJUL

Isus i-a zis: “Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine”. (Ioan 14:6)

Odată am fost într-o drumeție de o zi cu clubul de exploratori din localitatea mea. Traseul se anunța unul interesant și chiar așa a și fost: Pietrele Albe din masivul Vlădeasa. Dar ceea ce nu știam exact la început era cât de lung și de dificil urma să fie. A fost genul de traseu pe care nu îți poți permite nici o secundă să nu respecți marcajul. La un moment dat am ajuns în vârf pe o porțiune periculoasă și am început să ne întrebăm dacă aceea este direcția corectă. Și de data aceea ne-a salvat marcajul. Cu toate că a fost greu, până la urmă cel mai bun traseu a fost cel care era deja marcat.
Mulți oameni visează și chiar își doresc să ajungă mai aproape la Dumnezeu. Astăzi există multe căi care promit că duc la Dumnezeu. Dar unul singur știe drumul corect: este Domnul Isus. El a trasat marcajul și ne-a dat un reper constant: propria sa persoană. Atâta timp cât suntem aproape de Domnul Isus, știm că suntem pe drumul corect. Tu cât de aproape vrei să fii de El astăzi? Alege-l pe El ca fiind reperul  vieții tale și vei descoperi că nu ai cum să te mai rătăcești!

Simona Anca, Instructor Exploratori, Cluj-Napoca

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video