O zi binecuvântată

Dumnezeu a binecuvântat ziua a șaptea și a sfințit-o, pentru că în ziua aceasta S-a odihnit de toată lucrarea Lui, pe care o zidise și o făcuse. (Geneza 2:3)

Te salut exploratorul meu drag! Vreau să-ți amintesc că Sabatul este o zi specială pentru tine, în care Tatăl tău vrea să-ți vorbească. De aceea te invit să te retragi într-un loc mai liniștit și ia-ți timp să asculți, să privești lucrurile minunate pe care Dumnezeu le-a creat pentru ca tu sa fii fericit.
Geneza 2:3: „Dumnezeu a binecuvântat ziua a șaptea și a sfințit-o, pentru că în ziua aceasta S-a odihnit de toată lucrarea Lui pe care o zidise și o făcuse.”
Au fost șase zile minunate în care Dumnezeu a creat: lumina, cerul, pământul, soarele, luna, stelele, viețuitoarele mării, viețuitoarele pământului, a făcut omul după chipul și asemănarea Sa, urmate de o zi specială, ziua a șaptea, peste care a fost revărsată grația divină. 
În această zi, El S-a odihnit.
Adu-ți aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfințești, spune porunca. Ești chemat să-ți întrerupi temporar activitatea, pentru a-ți recâștiga energia, pentru a te reface.
În fiecare Sabat, va veni orice făptură să se închine înaintea Mea, zice Domnul. (Isaia 66,23).
Pe Noul Pământ mulți exploratori vor fi prezenți la închinare, o veșnicie, în fiecare Sabat.
Vrei sa fii și tu acolo? Începe chiar de acum să sfințești Ziua de odihnă.

Ghiță Colțun, Instructor Exploratori Săpânța

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video