Secretul succesului

Orice faceți, să faceți din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni, ca unii cari știți că veți primi dela Domnul răsplata moștenirii. Voi slujiți Domnului Hristos. (Coloseni 3:23-24)

Toți ne dorim să avem succes în ceea ce facem. Dar cum poate fi obținut succesul? Există o formulă a succesului? Îți aduc o veste bună. Da, există! Dar ea nu se găsește în cărți ca: 7 pași spre succes sau 5 pași spre succes, 3 pași… tot mai puțini pași. Astfel de cărți promit scurtături care în realitate nu există, deoarece succesul în viață nu se obține peste noapte, ci după ani întregi de muncă serioasă și implicare 100%, în orice faci, cu 0% excepții.
”Secretul succesului în viață constă într-o grijulie și conștiincioasă atenție pentru lucrurile mici. Dumnezeu acordă unei frunze simple, unei floricele, unui fir de iarbă tot atât grijă ca și atunci când creează o lume… Toți trebuie să învețe să fie credincioși atât în cele mai mici îndatoriri, cât și în cele mari.„ (Mărturii v.4, p. 472)

Formula succesului se găsește în versetul de mai sus și arată astfel:

1.      Orice (mic sau mare) – 0% excepții

2.      Din toată inima    – 100% implicat

3.      Ca pentru Domnul

Diana Belean – ghid

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor