De ce Îl iubești pe Dumnezeu?

Să iubești pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și cu toată puterea ta. (Deuteronom 6:5)

Nu te vreau să te întreb dacă î-L iubești pe Dumnezeu. Sunt sigur că răspunsul tău ar fi DA.  Te întreb însă: “De ce îl iubești pe Dumnezeu?”  Dacă răspunsul tău arată către bunătatea Sa, binecuvântările Sale, grija Sa sau chiar modul în care ți-a condus viața, înseamnă că dragostea ta este mai degrabă pentru ceea ce îți poate oferi Dumnezeu, dar nu pentru El. Cineva spunea că unii oameni îl iubesc pe Dumnezeu în același mod în care iubesc o vacă:  pentru lapte, brânză sau profit.  O dragoste greșită, egoistă.
 A-l iubi pe El, înseamnă pur și simplu a te bucura de El.  A dori să petreci timp cu El orice ar fi.  A merge împreună cu El orice s-ar întâmpla, fără a conta dacă zilele sunt însorite sau înnorate. 

Această iubire e ca un izvor care nu poate fi oprit.  Cea mai frumoasă formă a dragostei. Cea mai bună.

Ai pășit într-un an nou, nu vrei să î-L iubești cu adevărat pe Dumnezeu?  Dacă da, spune-I.

Benjamin Stan,

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video