Norii de tip Glory

Norii „Morning Glory” apar pe cer sub formă de rulouri şi pot fi observaţi pe ţărmul nordic al Australiei, deasupra Germaniei, Americii Centrale, Canalului Englez şi deasupra regiunii estice a Rusiei.
Indiferent de denumire, norii reprezintă partea vizibilă a curentului de aer cald sau rece.

Deși nu avem posibilitatea să-L vedem în mod direct pe Dumnezeu, Îl putem reflecta zilnic prin tot ceea ce facem, asemenea norilor.

Mă rog pentru tine ca prin tot ceea ce vei face astăzi să-L reprezinți pe Dumnezeu la superlativ !

Asemenea norilor „Morning Glory” ce se pot întinde pe o distanţă de 1.000 de kilometri şi uneori există câte şapte, opt şiruri consecutive, îți doresc ca și viața ta să fie un șir nesfârșit de experiențe cu Dumnezeu, multiplicate în viețile din cercul tău de influență: acasă, la școală și chiar în timpul liber cu prietenii.

Deşi acest fenomen este studiat de mai bine de şaptezeci de ani, încă nu este pe deplin înţeles de specialiști.

Poate că nici tu nu-i înțelegi, acum, pe deplin pe părinții tăi, dar pot să-ți spun un singur lucru: că nimeni nu te iubește mai mult decât ei și că sunt gata de orice sacrificiu, ca ție să-ți fie bine.

“Copii, ascultați în Domnul de părinții voștri, căci este drept.” Efeseni 6:1.

Iar ascultarea aduce după sine … Viața Veșnică !

Ovidiu Pascu, Director Exploratori, Conferința Muntenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video