Folia de supraviețuire

Folia de supraviețuire este din plastic căptușit cu un strat metalic cu agent de reflexie.

Scopul acestei folii speciale este de a regla temperatura corpului atunci când este înfășurata în jurul corpului. Ea are două suprafeţe – fiecare faţetă beneficiază de însuşiri diferite:

– partea argintie opacă spre interior (spre corp) si cea aurie în exterior, menţine circa 80 % din căldura corpului, fiind recomandată pentru evitarea hipotermiei;

– aşezată cu latura argintie metalizată spre exterior şi cu cea aurie spre corp, favorizează dispersia căldurii şi răcirea corpului sau a obiectelor.

Ai toate motivele să pui această folie în rucsac. De ce? Pentru simplul fapt că este dotată cu excelente proprietăți: este compactă și subțire, reflectă lumina solară, păstrează căldura corpului, împiedică pătrunderea apei, protejează de rafalele de vânt.

Poate că folia de supraviețuire nu te va feri de toate problemele care vor veni în viața ta, dar Cuvântul lui Dumnezeu care s-a făcut trup prin Isus Hristos – te poate ocroti – încrede-te în El!

Căile lui Dumnezeu sunt desăvârșite, Cuvântul Domnului este încercat: El este un scut pentru toți cei ce aleargă la El. Psalmul18:30

Gusti Angheluță, Director Exploratori, Conferința Oltenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor