DUMNEZEUL PROMISIUNILOR ÎMPLINITE

Doamne Dumnezeule, eu am strigat către Tine, și Tu m-ai vindecat.
Psalmii 30:2

Ascultă ediția audio aici.

În urmă cu aproape patru ani, Dumnezeu m-a chemat să fiu medic la Centrul de Sănătate Ivești, împlinindu-mi astfel un vis pe care îl uitasem într-un colț al inimii.

De atunci a început o călătorie de cercetare, învățare și predare a legilor ființei umane împletite cu legile Sale, care se descoperă frumos în Sfânta Scriptură, atât pentru medic, cât și pentru pacienții care se bucură de timpul petrecut aici. Nu o dată am rămas surprinsă de reacția pacienților care rămân uimiți de rezultatele pe care le au în urma învățării și trăirii conform legilor sănătății. Este suficient să faci mișcare cel puțin 30 de minute în aer curat, să consumi minimum doi litri de apă și hrană vegetariană gătită gustos și sănătos, pentru ca în câteva zile să constați că genunchii nu mai dor, kilogramele fug, somnul devine odihnitor, buna dispoziție se întoarce în suflet, iar suferința este înlocuită cu recunoștința la adresa lui Dumnezeu pentru minunile Sale.

Într-o zi, o pacientă a venit neîncrezătoare să mă întrebe:

– Totuși, ce credeți că mi-a dat starea aceasta de bine pe care nu credeam că o voi mai simți?

Răspunsul meu a lăsat-o fără cuvinte:

– Cei patru litri de apă după care organismul dumneavoastră striga prin simptomele stării de deshidratare pe care o aveați când ați venit!

– Incredibil, doar atât?

– Nu doar atât. Patru litri de apă și un Dumnezeu minunat, care întotdeauna Își ține promisiunile!

„Credința este o biruitoare mai puternică decât moartea. Dacă cei bolnavi ar putea fi îndrumați să-și ațintească ochii în credință asupra puternicului Vindecător, vom vedea rezultate minunate. Aceasta va aduce viață corpului și sufletului” (Divina vindecare, p. 62).

Dacă astăzi corpul tău suferă sau sufletul tău este întristat, amintește-ți că boala este un efect prin care Dumnezeu te atenționează asupra cauzei! Nu dispera, doar întoarce-te la Domnul, care nu obosește iubind, iertând, vindecând.

 

autor: Violeta Bratu

Armoniile vieții sănătoase
Armoniile vieții sănătoase
Sănătatea noastră este un dar de care suntem responsabili. Este un privilegiu, dar este și o luptă pe care trebuie să o dăm în fiecare zi cu acele obiceiuri care nu ne îngăduie să ne bucurăm de viața fericită pe care Dumnezeu a pregătit-o pentru noi. Dacă vrei cu adevărat să fii sănătos, te așteptăm alături de noi în această călătorie de 366 de zile! Ne dorim ca, la final, viața ta să fie la fel de fericită cum a fost a paraliticului de la Betesda!

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor