VISAȚI SĂ FIȚI CU DOMNUL!

Lăsați copilașii să vină la Mine și nu-i opriți, căci Împărăția cerurilor este a celor ca ei.
Matei 19:14

Ascultă ediția audio aici.

Cel mai important timp petrecut în familie este cel împreună cu copiii în descoperirea Bibliei. Biblia ne oferă atât de multă informație, încât vom fi fascinați de ea la orice vârstă.

Deoarece nu am avut bucuria de a cunoaște Biblia când am fost copil, am avut mereu un simțământ de teamă că sunt în urmă; nu reușeam să mă integrez în biserică și, de cele mai multe ori, stăteam retrasă într-un colț cu dorința de a nu mă observa nimeni. Atunci când vorbeam, deja credeam că am greșit și că puținul meu nu ajută la nimic. Apoi am studiat Biblia, visând prezența lui Dumnezeu clipă de clipă în viața mea. E atât de minunat!

Acum studiez Biblia împreună cu copiii mei și este atât de fascinant. Recuperez împreună cu ei copilăria pe care nu am avut-o împreună cu Domnul meu. Copiii sunt mereu curioși și pun foarte multe întrebări. E atât minunat să descoperi Biblia prin ochii unui copil, care parcă visează cu ochii deschiși.

Astăzi vreau să vă încurajez să visați ca niște copii; visați cum stă Isus cu voi la masă, visați cum vă îmbrățișează și vă înțelege bucuriile și suferințele, visați cum se joacă împreună cu copiii noștri și, da, visați chiar și cum ne vindecă bunicii. Isus dorește atât de mult să Îl primim în viața noastră! E atât de minunat, o, Doamne, să Îți simțim prezența prin rugăciune și prin Sfânta Scriptură, care ne apropie de Tine.

autor: Bianca Barbulată

Învățând să fim mai buni
Învățând să fim mai buni
Devoționalul principal al anului 2023 este scris de profesori, de pastori și de elevi din România,, care au gustat bunătatea lui Dumnezeu în familie și în sistemul adventist de educație. În fiecare dimineață, suntem invitați să îmbrățișăm umilința, răbdarea, dragostea și împreuna-simțire. În Hristos, putem învăța să fim buni unii cu alții. Până la urmă, aceasta este limba cerului!

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor