Făgăduința pentru azi – 7 iunie

„Domnul să-ţi fie desfătarea şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima.” – Psalmii 37:4

ULM (Ultra Leger Motorise) este un mic deltaplan echipat cu motor. Pilotarea se face stând aşezat ca într-un avion mic. Aparatul zboară cu viteza unei biciclete motorizate. Are ca dezavantaj principal zgomotul, altfel este o distracţie interesantă.

Noi descoperim diferite pasiuni şi, practicându-le, simţim o reală încântare. Fiecare om îşi găseşte ceva plăcut de făcut şi petrece mult timp ori consumă resurse financiare pentru acea plăcere. Pasiunile şi plăcerile par a fi ceva cu care ne trezim, ca şi o setare primită din naştere. Dar, în realitate, noi alegem ce dezvoltăm; plăcerile se educă fără să ne dăm seama şi pasiunile se cultivă pas cu pas la fiecare vârstă. Nu este nevoie decât de ceva care ne scoate din banal sau din cotidian. Poate fi ceva mai costisitor sau ceva foarte ieftin. Ne face bine să avem pasiuni şi hobby-uri. Se spune că doar oamenii morţi nu au pasiuni. Este important însă în ce direcţie orientăm sau permitem ca pasiunile noastre să se îndrepte, unde ne vor conduce. Şi în acest domeniu inspiraţia din Cuvântul lui Dumnezeu ne va fi de ajutor.

Provocare

Ai o pasiune, un hobby pe care îl cultivi? Fă un gest frumos şi împărtăşeşte cu unul dintre prieteni hobby-ul tău. Oferă-i informaţii şi posibilitatea să încerce. Realizaţi ceva împreună.

Daniel Chirileanu
Daniel Chirileanu
Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video