Făgăduința pentru azi – 18 martie

„«Ei vor lupta împotriva ta, dar nu te vor birui; căci Eu sunt cu tine, ca să te scap», zice Domnul.” – Ieremia 1:19

Cele mai multe animale de pradă consumă carnea victimelor, dar nu şi oasele acestora. Papagalul Kea consumă cu plăcere măduva extrasă din oasele mortăciunilor. Este un fel de delicatesă, mai ales că are şi o tehnică deosebită pentru a ajunge la această parte a corpului victimei.

Când cineva ajunge să fie victima celui rău, acea persoană simte că nu are parte de milă. Atunci când cădem, vedem că răutatea nu are limite, ne vedem părăsiți de familie sau de prieteni, ne vedem izolați de societate şi chiar îndepărtați. Trăim sentimentul cumplit că ceva ne macină ființa pe interior şi nu putem face nimic să ne salvăm. Nici nu putem face noi vreo minune de vindecare, dar există Cineva care poate. Mântuitorul stă de veghe lângă noi şi aşteaptă să Îi solicităm intervenția. Nu poate acționa fără acordul nostru, dar, la rugămintea noastră, Se grăbeşte să intervină şi o va face în cel mai potrivit mod cu putință. Chiar dacă noi nu pricepem metodele Lui, trebuie să fim convinşi că va alege cea mai bună cale.

Provocare

Există în mintea ta amintiri apăsătoare, lucruri nerezolvate care tot revin şi te întristează? Aşază acele lucruri azi într-o rugăciune specială şi roagă-L pe Dumnezeu să te elibereze pentru totdeauna.

Daniel Chirileanu
Daniel Chirileanu
Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedentÖsszpontosíts Jézusra!
Articolul următorMinuni false