Făgăduința pentru azi – 24 februarie

„Eu îţi şterg fărădelegile ca un nor şi păcatele, ca o ceaţă; întoarce-te la Mine, căci Eu te-am răscumpărat.” – Isaia 44:22

Cartoful. În afară de gustul excelent al cartofilor copţi felii sau într-o folie de aluminiu, această plantă face minuni în cazul arsurilor uşoare, dar dureroase. Se pune o felie de cartof pe arsură şi rezultatul va fi o considerabilă uşurare. Cartoful este foarte eficient în tratarea afecțiunilor survenite de la flama aparatului de sudură sau în cazul unor vânătăi apărute în urma loviturilor. Cartoful crud şi răzuit se foloseşte pentru ameliorarea febrei şi a durerilor de cap. Este deci un aliment cu foarte multe valențe terapeutice.

Prețul pe care l-a plătit Isus pentru noi este unul inestimabil. Sângele Lui nu doar că a plătit costul păcatului nostru, ci ne şi vindecă de boala păcatului existentă în ființa noastră. Când mâncăm pâinea de la cină şi bem vinul nefermentat, nu facem altceva decât să acceptăm simbolic intervenția curățitoare a jertfei Lui în dreptul nostru. Cei care nu au un legământ oficial cu Dumnezeu pot accepta simbolic ispăşirea făcută de El. Fără acest lucru, nu există iertare.

Provocare

Stai şi meditează la păcatele tale. Pleacă-te pe genunchi şi mărturiseşte pe nume fiecare păcat. Isus promite iertare deplină.

Daniel Chirileanu
Daniel Chirileanu
Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor