Făgăduința pentru azi – 18 februarie

„Nu te teme de ei, căci Domnul Dumnezeul vostru va lupta El Însuşi pentru voi.” – Deuteronomul 3:22

Pasărea colibri mai este numită şi pasărea-elicopter pentru că aripile ei se mişcă în formă de 8, cu aproximativ 78 de mişcări pe secundă, asemenea palei unui elicopter. Aşadar, pasărea colibri poate sta pe loc în aer, poate chiar să se deplaseze şi înapoi.

Dacă Dumnezeu a creat fiecare ființă atât de capabilă să facă față situațiilor care îi vor solicita energiile şi concentrarea, priveşte la modul în care El nu face economie de metode şi de forțe pentru a rezolva diverse aspecte ale existenței. Orice problemă ar apărea astăzi sau în viitor, orice situație complexă te îngrijorează deja aşază-o înaintea Lui, cere-I să găsească o rezolvare neaşteptată şi nesperată, iar El va face ca totul să ducă la soluția căutată. Indiferent dacă acum ceva pare de nerezolvat sau dacă lucrurile chiar s-au complicat mai mult în ultima perioadă, vei vedea că El are o mulțime de soluții şi în mod sigur o va alege pe cea mai creativă şi cea mai potrivită pentru problema care te frământă. Sperie-l pe cel rău rugându-te chiar de la începutul acestei zile.

Provocare

Observă ființele din jurul tău şi vezi cum ai putea ajuta ca viața unui animal de pe lângă tine să fie un pic mai bună astăzi. Fă ceva concret!

Daniel Chirileanu
Daniel Chirileanu
Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video