Făgăduința pentru azi – 4 februarie

„Domnul va face ca binecuvântarea să fie cu tine (…) în toate lucrurile pe care vei pune mâna.” – Deuteronomul 28:8

Inventatorul pianului este italianul Bartolomeo Cristofori, care, în 1698, a creat un prim cembalo a martelletti (clavecin cu ciocănele), apoi, spre 1710, primul său pianoforte, din care şi azi se mai păstrează un exemplar datând din 1720, la Muzeul Metropolitan din New York.

Oamenii care au realizat ceva important în viața lor s-au considerat binecuvântați şi inspirați. Din orice domeniu ar fi, oamenii speciali recunosc aportul inspirației în ceea ce au realizat. Modestia unor mari inventatori este o bună lecție pentru oricine. Dumnezeu nu Se limitează cu ajutorul Lui doar la aspectul spiritual al vieții noastre, ci Se implică în toate domeniile, dacă Îi permitem şi Îl invităm. Poate fi alături de noi în afaceri, la şcoală, în relațiile pe care le avem şi în dezvoltarea noastră personală. Pune-L la încercare azi; invită-L să îți fie alături pe parcursul fiecărei ore. Observă în ce fel ai simțit ajutorul. Invită-
L şi mâine şi în alte zile.

Provocare

Fă astăzi o surpriză muzicală cuiva drag. Trimite-i un link spre o melodie încurajatoare sau foarte plăcută.

Daniel Chirileanu
Daniel Chirileanu
Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video