Asta-i tot

Ca unii care lucrăm împreună cu Dumnezeu, vă sfătuim să faceţi aşa ca să nu fi primit în zadar harul lui Dumnezeu. Căci El zice: „La vremea potrivită, te-am ascultat; în ziua mântuirii, te-am ajutat. Iată că acum este vremea potrivită; iată că acum este ziua mântuirii.” (2 Corinteni 6:2)

Era numit „regele pop” şi a fost în realitate un rege. Talentul şi devotamentul lui Michael Jackson l-au făcut să intre în istorie ca cel mai galonat cântăreţ din toate timpurile. Când a murit, pe 25 iunie 2009, era implicat într-un proiect care cuprindea un nou album şi un turneu de concerte, cele două numindu-se „This is it” [Asta-i tot]. După moartea sa, s-a lansat filmul Michael Jackson: This is it. Acest film prezintă ultimele repetiţii pregătitoare pentru turneul pe care-l pregătea şi o adevărată paradă a marelui talent pe care-l avea.

Partea interesantă a acestei producţii este că, aşa cum a menţionat şi DeVon Franklin în cartea sa Produced by Faith [Făcut prin credinţă]: „Dacă analizăm mai atent, vom remarca faptul că Michael Jackson apare aici îmbrăcat într-un mod ridicol, cu combinaţii de culori oribile. Până la urmă, nu era decât o simplă repetiţie, nu-I aşa? Nimeni nu urma să vadă aceste înregistrări.” Regele pop nu ştia că această repetiţie se va transforma în ultima reprezentare vizuală pe care oamenii o vor avea despre el. Dacă ar fi ştiut, poate că repetiţia ar fi fost complet altfel.

Când va fi ultima repetiţie a vieţii tale? Nu ştiu! Dar ceea ce ştiu şi pot să-ţi spun este că în viaţa noastră de fiecare zi, atunci când ceva nu merge bine, noi nu putem spune: „Tăiaţi! Repetăm scena.” Fiecare zi este unică şi ceea ce facem sau încetăm să mai facem poate fi determinant. Nu avem decât o singură viaţă de trăit, un moment de a profita de aceasta, iar acest moment este acum. Ce ai de făcut astăzi fă ca şi cum ar fi ultima ta operă. Nu gândi: „Mâine o să am o dispoziţie mai bună şi munca va fi mai bună”.

Astăzi, Dumnezeu îţi oferă o nouă zi. Astăzi vei avea noi şanse să faci să strălucească toate capacităţile tale şi să pui în practică cele mai minunate talente pe care Domnul ţi le-a dat. Astăzi te poţi hotărî să umpli fiecare moment din viaţa ta cu lumină şi splendoare. Ce aştepţi?

#astăziesteziua

Vladimir Polanco
Vladimir Polanco
Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor