Lupta lui Jennifer

Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte. (Ioan 14:27)

Aş vrea să mărturisesc admiraţia mea profundă pentru Jennifer Lawrence și nu cred că sunt singurul! Dacă acest nume nu îţi este foarte cunoscut, îţi voi povesti puţin despre cariera lui Lawrence. În 2011, ea a interpretat rolul lui Mystique în X-men: Începuturi şi a câştigat un Oscar pentru rolul său ca protagonistă în filmul Silver lining playbook (2012). Poate o cunoşti datorită rolului ei, Katniss Everdeen, în faimoasa franciză cinematografică, Hunger games. Este cea mai tânără actriţă care a obţinut trei nominalizări la Oscar şi a doua cea mai tânără care a câştigat un Oscar pentru cea mai bună actriţă. Ea nu are decât 27 de ani!

O frumuseţe exotică şi exuberantă, cu mult talent, tinereţe, avere, celebritate. Ce ar putea să îi lipsească lui Jennifer Lawrence? Ştiai că acum ea are şi un câine? Dar chiar şi aşa, având tot ce şi-ar putea dori un tânăr, viaţa lui Lawrence este departe de a fi perfectă. Jennifer, încă din copilărie, a dus o luptă cruntă împotriva anxietăţii şi nesiguranţei.

Într-un interviu din 2014, ea declara: „Când eram la şcoală, am cedat presiunii colegilor mei de clasă. Ei mă judecau; nu eşti niciodată suficient de bună pentru ei, niciodată nu eşti pe gustul lor şi niciodată nu spun ce aşteaptă de la tine. Fiind tânără, voiam să le fac tuturor pe plac. Oare cine nu a trecut prin această experienţă? Apoi creşti, devii celebru şi îţi dai seama că situaţia este aceeaşi, doar că de un miliard de ori mai rău.” Jennifer povesteşte că văzându-se pe ea la un program de televiziune, a avut o criză de panică: „Dintr-odată, m-am simţit ca lovită şi călcată de tren, dându-mi seama cât de mulţi oameni mă văd.” Eşti şi tu cuprins de panică? Dacă răspunsul tău este afirmativ, atunci tu şi Jennifer Lawrence aveţi nevoie de pace, o pace care trece dincolo de temeri şi simţăminte de nesiguranţă, o pace diferită de cea pe care o oferă lumea. Cu alte cuvinte, tu ai nevoie de Hristos. Vestea bună este că El doreşte să îţi dea pacea Sa. Mesajul Lui pentru tine astăzi este: „Să nu îţi fie teamă, nu te îngrijora, Eu sunt cu tine.” Să ai o zi în care să îţi laşi viaţa în compania lui Hristos.

#pacealuiHristos

Vladimir Polanco
Vladimir Polanco
Asumă-ți fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului. Vladimir Polanco semnează cartea „#urmărește profilul 365 share” apărută la Editura Viață și Sănătate.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor