Curajul de a-ți urma visul

Naomi Striemer – cântăreaţă

Căci căile omului sunt lămurite înaintea ochilor Domnului şi El vede toate cărările lui. (Proverbele 5:21)

Slujirea ei reprezintă pentru noi un exemplu demn de urmat şi o încurajare extraordinară. Poate că persoanele din jur ne spun că am îndrăznit să visăm un pic prea mult. Însă, atunci când îi predăm lui Dumnezeu talentele şi capacităţile noastre şi le punem în slujba Sa, El va face din noi o adevărată binecuvântare pentru semenii noştri.

Ţi s-a pus vreodată întrebarea: „Tu ce vrei să te faci când o să creşti mare?” De multe ori, adulţii le adresează această întrebare copiilor, aşteptând din partea lor un răspuns amuzant care să le însenineze ziua. În general, fetele îşi doresc să devină mirese, cântăreţe, prinţese, iar băieţii vor să fie pompieri, detectivi sau şoferi.

Născută la o fermă, pe 6 octombrie 1982, Naomi Striemer şi-a dorit să devină cântăreaţă. Un vis prea ambiţios? Poate că da. Însă, în ciuda faptului că s-a născut într-o familie cu o situaţie materială precară, Naomi a luptat pentru ceea ce-şi dorea mai mult în viaţă. La vârsta de 11 ani, a ajuns pentru prima dată intr-un studio de înregistrări, iar la vârsta de 19 ani a semnat un contract cu Casa de Discuri Sony, contract prin care i se alocau 500 000 de dolari pentru realizarea primului ei album.

Dorinţa de a avea succes şi de a-şi împlini visul a dus-o dintr-un oraş în altul şi din eşec în eşec, dar ea nu a renunţat. Treptat, ambiţia de a ajunge pe culmile succesului a fost înlocuită de orizontul slujirii creştine, care i-a oferit mult mai mult decât bani sau faimă.

Adina Mădălina Bucată, Lisa (Teleorman)

366like
366like
„366 like” se referă în fiecare zi la o personalitate (om de valoare) care s-a născut la acea dată sau un eveniment important pentru omenire care s-a întâmplat în ziua respectivă, biografia personalităţii alese sau conținutul evenimentului respectiv; în urma acestui demers se extrage o lecție de viață, un secret pentru succes pornind de la acea (acel) persoană (eveniment).Pe lângă aceasta, se face referire la un text din Biblie pentru ziua respectivă, care se potrivește cu lecția propusă. În acest fel, fiecare zi înseamnă un like (îmi place) oferit unei persoane, dar și dorința de a fi “like” (ca și) acea persoană.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor