ÎN SPATELE CORTINEI

Domnul râde de cel rău, căci vede că-i vine și lui ziua.
Psalmii 37:13

Am văzut-o stând la colțul uneia dintre cele mai aglomerate intersecții, strigând la cineva. Privirea ei scandaloasă a împins limitele și a mutat atenția publicului spre ea. Primul nostru gând a fost că trebuie să fie unul dintre acei oameni care țin reclame și dansează pe străzi. Până când semaforul s-a făcut verde, deja uitasem de ea.

Pe cealaltă parte a drumului se afla un nou McDonald’s, cu arcadele sale aurii și scaunele sale galbene noi. Am decis să luăm un mic-dejun rapid înainte de a ajunge la birou. Când am ieșit din mașină, am auzit un strigăt în spatele nostru. M-am întors să mă uit și am recunoscut-o pe femeia de la intersecție. Se îndrepta spre McDonald’s. M-am simțit brusc neliniștită în timp ce mă grăbeam să intru.

Începuserăm deja să ne luăm micul-dejun când a trecut pe lângă noi cu tava și s-a așezat la masa de lângă noi, deși erau o mulțime de alte mese disponibile. Câteva momente mai târziu, am auzit voci ciudate venind de la masa la care s-a așezat ea. Nu țipetele pe care le auzisem mai înainte venind de la ea. De data aceasta, era o șoaptă liniștită, neinteligibilă.

M-am întors în stânga mea, așteptându-mă să văd pe cineva stând cu ea, dar, spre surprinderea mea, stătea singură. O clipă mai târziu, aceleași șoapte incoerente s-au auzit din nou, și din nou. Dar femeia a continuat să mănânce ca și cum nu ar fi spus niciun cuvânt. Cu cine vorbea atunci?

Atunci am înțeles! Această femeie era posedată de demoni și ființe invizibile vorbeau cu ea. Râsul îngrozitor, batjocoritor și privirea deranjată pe care ne-a aruncat-o când a părăsit restaurantul mi-au confirmat bănuielile.

Lupta care are loc în spatele perdelelor lumii invizibile între îngerii loiali și cei neloiali este reală, deși nu este adesea văzută. Aceste întâmplări ne lasă perplecși și speriați. Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul istoriei noastre umane, lumea va vedea mai multe dovezi ale activității lui Satana și a îngerilor săi. Totuși, nu trebuie să ne temem, pentru că Tatăl nostru ceresc întinde o perdea protectoare peste poporul Său.

autor: Olga Valdivia

El mă știe pe nume
El mă știe pe nume
Cea mai mare dorință a noastră, femeile, este aceea de a ști că suntem văzute, cunoscute și iubite. Văzute dintre milioane, văzute dincolo de straturi și etichete. Văzute, cunoscute și iubite de Cel care ne-a dat formă în pântecele mamei noastre - de Cel care ne știe pe nume. Cea mai mare dorință a inimii Lui este ca noi să Îl căutăm, să Îl urmăm și să Îl ascultăm. Ascultați-L cu o profundă încredere! În paginile acestei cărți, vei găsi un loc liniștit în care să vă retrageți ți să vă închinați Lui. În liniște, ascultați-L șoptindu-vă numele. Sunteți văzute, cunoscute și iubite - de El!

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video