DUMNEZEU ÎNCĂ RĂSPUNDE LA RUGĂCIUNI

Propovăduiește Cuvântul, stăruiește asupra lui la timp și ne la timp, mustră, ceartă, îndeamnă cu toată blândețea și învățătura.
2 Timotei 4:2

Când am participat la Sesiunea Conferinței Generale din San Antonio, Texas, cu câțiva ani în urmă, m-am înscris pentru a primi devoționalul zilnic. I-am spus Domnului că voi împărtăși aceste mesaje în fiecare zi și L-am rugat să lase ca acest simplu act de mărturie să producă o schimbare în viețile oricui dorește El, pentru ca alții să fie atrași să-L accepte.

De atunci, l-am împărtășit zilnic cu aproape cincizeci de persoane. Împărtășesc cu prieteni adventiști și neadventiști deopotrivă. Unul dintre contactele mele neadventiste mi-a spus recent că, ori de câte ori trebuie să conducă devoționalul în slujirea sa, folosește devoționalele pe care le trimit eu. Dacă, din orice motiv, întârzii puțin cu trimiterea, unii oameni mă întreabă imediat: „Ce s-a întâmplat cu devoționalul de astăzi?”

După ce am trimis devoționalele timp de mai mulți ani, am primit cea mai mare veste de la o soră din Canada. În acea zi anume, am întârziat cu trimiterea și ea mi-a trimis un mesaj: „Dragă soră, unde este devoționalul pentru astăzi? Dacă ai ști ce impact au asupra noastră! Le împărtășesc și altora, iar acum am două persoane care sunt gata să fie botezate. Așa că, te rog, continuă să le trimiți!” La scurt timp după aceea, cei doi oameni au fost botezați în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea. Slăvit să fie Dumnezeu!

Am fost atât de emoționată! Am plâns și I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru că m-a folosit pe mine, copilul Său, pentru a schimba viețile altora, apropiindu-le de El, doar pentru că am ales să împărtășesc cuvintele Lui cu alții. S-ar putea să nu știu niciodată câți alți oameni și-au predat sau își vor preda viața lui Isus. Totul este în mâinile Lui.

Ca femei care se pregătesc pentru a doua venire a lui Hristos, vă încurajez să fim ca Isus în fiecare zi. Folosiți fiecare ocazie pentru a-i încuraja pe alții să se încreadă în El și să Îi ceară lui Dumnezeu să intre în viața lor. Mișcați-vă prin credință. Cu Dumnezeu toate lucrurile sunt posibile.

Dragi surori, Dumnezeu nu are alte mâini decât ale noastre, de aceea, haideți să împărtășim adevărul Său cu alții, astfel încât să poată ajunge și ei să-L cunoască pe Cel prin care pot primi viața veșnică.

autor: Brenda Browne-Ashe

El mă știe pe nume
El mă știe pe nume
Cea mai mare dorință a noastră, femeile, este aceea de a ști că suntem văzute, cunoscute și iubite. Văzute dintre milioane, văzute dincolo de straturi și etichete. Văzute, cunoscute și iubite de Cel care ne-a dat formă în pântecele mamei noastre - de Cel care ne știe pe nume. Cea mai mare dorință a inimii Lui este ca noi să Îl căutăm, să Îl urmăm și să Îl ascultăm. Ascultați-L cu o profundă încredere! În paginile acestei cărți, vei găsi un loc liniștit în care să vă retrageți ți să vă închinați Lui. În liniște, ascultați-L șoptindu-vă numele. Sunteți văzute, cunoscute și iubite - de El!

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video