FIUL STRĂLUCEȘTE ÎN CELE MAI ÎNTUNECATE MOMENTE ALE NOASTRE

Căci Dumnezeu, care a zis: „Să lumineze lumina din întuneric”, ne-a luminat inimile, pentru ca să facem să strălucească lumina cunoștinței slavei lui Dumnezeu pe fața lui Isus Hristos.
2 Corinteni 4:6

Într-o seară, după ce l-am culcat pe băiețelul meu, am plâns. Mă simțeam singură, nu aveam la cine să apelez. Chiar și Dumnezeul căruia Îi slujesc părea departe. În durerea mea, am strigat către El: „Doamne, Tu îmi cunoști inima și dorințele. Știu că Te-am dezamăgit. Te rog, ascultă-mi strigătul și arată-mi că încă mă iubești.” În camera în care mă aflam, întunericul era atât de dens, încât nu îmi vedeam nici mâna și nici copilul din pat.

Dintr-odată, prin fereastră a strălucit o lumină puternică. A luminat direct pe Biblia primită de la tatăl meu. Un glas dulce a spus: „Trebuie să citești Biblia și să te întorci.” În ceasul cel mai întunecat, El încă era cu mine. Acea lumină mi-a confirmat prezența Sa.

Douăzeci și nouă de ani mai târziu, eu și soțul meu am hotărât să mergem în vizită la părinții mei, la Londra. Toți frații mei mergeau. M-am bucurat să îi văd pe toți după atâta timp. A fost o reuniune de familie frumoasă, dar, nu după multă vreme, a trebuit să mă întorc acasă. La doar două săptămâni după ce m-am întors acasă, m-a sunat sora mea. Mama căzuse și acum era în spital. Ei m-au asigurat că ea va fi bine.

Câteva zile mai târziu, sora mea m-a sunat din nou. Veștile nu erau prea bune. Rezultatele analizelor arătau că mama suferea de cancer la pancreas. Doctorul i-a spus că va mai trăi doar o săptămână. Inima mi s-a frânt. Am mers acasă și am împărtășit cu familia veștile rele. De această dată, nu eram singură în întuneric. La altarul de vineri seara, I-am cerut lui Dumnezeu prețuri speciale la bilete de avion. Dumnezeu a răspuns rugăciunii noastre. Eu am reușit să merg să o văd pe mama.

La trei săptămâni după ce mama a fost diagnosticată cu cancer pancreatic a trecut la odihnă. În ziua înmormântării a fost înnorat și ploios în Londra. Din nou I-am cerut lui Dumnezeu să strălucească printre nori. Dumnezeu a răspuns din nou. În timp ce o coborau pe mama în mormânt, o rază luminoasă de soare a strălucit pe umărul fiului meu. Privind spre cer, am știut că Fiul lumina pentru a mă asigura că El era cu noi.

Dragi surori, chiar și în cele mai întunecate momente încredeți-vă în Dumnezeu. El va lumina în cele mai întunecate momente ale voastre. Datorită acelei Lumini eu încă mai rezist.

autor: Dawn M. Philips

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor