În siguranță în brațele Lui

Dumnezeul cel Veşnic este un loc de adăpost, şi sub braţele Lui cele veşnice este un loc de scăpare. (Deuteronomul 33:27)

Întotdeauna aștept cu nerăbdare programările la maseuza mea, Vicki. Am trăit ani de zile fără să știu ce pierdeam, până când am participat la o conferință despre importanța timpului de relaxare. M-am încumetat apoi să încerc masajul. După ce am vizitat diferite maseuze, am descoperit-o pe Vicki și nu mi-a mai trebuit altceva. Atmosfera din camera de masaj îmi liniștește gândurile de fiecare dată. Lumini slabe, muzică în surdină, o masă de masaj încălzită când e frig afară și pietre fierbinți. Într-o dimineață, după ce a intrat în cameră și îmi relaxa spatele cu mâinile date cu ulei, am început să compar întreaga experiență a masajului cu dragostea și cu grija Tatălui meu ceresc. În timp ce mâinile ei îmi alunecă pe mijloc, mă relaxez, știind că va detensiona și calma zonele care au cea mai mare nevoie. În mintea mea aud versurile unui cântec, în timp ce mâinile pricepute ale lui Vicki aduc alinare și liniște.

„În siguranță în brațele lui Isus,
În siguranță la pieptul Lui blând;
Acolo se odihnește sufletul meu,
La umbra dragostei Sale.”
(Fanny J. Crosby, „Safe in the Arms of Jesus”, 1868)

În timp ce mâinile ei îmi strâng și îmi frământă trupul, sângele stagnant începe să se miște. Circulația astfel îmbunătățită curăță și vindecă mușchii care mă dor. Uneori, Vicki găsește un mușchi încordat și îl masează pentru a-l aduce la starea normală. Folosindu-se de pietrele fierbinți și de presiunea mâinilor, reușește să aducă vindecare.

Îmi încredințez de bunăvoie trupul în mâinile lui Vicki – ea știe ce să facă pentru a mă ajuta. Vocea ei blândă mă face să am încredere în ea. Prosoapele umede și fierbinți cu care îmi înfășoară picioarele spre sfârșitul ședinței de masaj mă adorm, de obicei, până când Vicki mă atinge ușor pe spate și îmi spune: „Mulțumesc, Valerie!”, apoi iese din cameră. Dacă o știu pe Vicki de mulți ani și mă las pe mâinile ei, cu cât mai mult ar trebui să mă abandonez în brațele iubitoare ale Mântuitorului meu drag, cel care M-a creat, mă cunoaște întru totul și încă mă iubește?

Și tu te poți simți în siguranță în brațele lui Isus. El te iubește!

Valerie Hamel Morikone

Carolyn Sutton
Carolyn Sutton
Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor